Ο φύλακας Άγγελος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας

Όσοι είναι σχετικοί με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας (εγώ δεν είμαι κάτι φίλοι μου είναι) ξέρουν πολύ καλά ότι αυτοί που δεν λείπουν ποτέ απο το πρωτάθλημα είναι οι οδηγοί, οι μηχανικοί τους και αυτοί που διοργανώνουν το πρωταθλημα. Α, και αυτός που δίνει το ρεύμα όταν δεν έχει η πίστα. Τους θεατές δεν τους βάζω γιατί υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μην έχει κάποια στιγμή θεατές το πρωτάθλημα αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση να μην την ανοίξουμε τώρα.

 

Σωστά; Λάθος! 

 

Όσοι συχνάζουν στους Αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας ξέρουν ότι αυτός που δεν λείπει ΠΟΤΕ είναι ο Άγγελος.

 

 

Είναι η περσόνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας.. Ο Άγγελος παίζει να έχει βγάλει φωτογραφίες με ΟΛΟΥΣ τους οδηγούς ΟΛΩΝ των κατηγοριών.

 

Δοκίμασε να βγάλεις μια φωτογραφία με κάποιον οδηγό την ώρα που ετοιμάζεται να μπει στα χρονομετρημένα ή στον αγώνα. Μπορεί και να σε σκοτώσει. Αν του το ζητήσει όμως ο Άγγελος όχι μόνο θα βγάλει αλλά θα είναι και χαμογελαστός.

 

Αν υπήρχε ρεκόρ Γκίνες με το άτομο που έχει βγάλει τις περισσότερες φωτογραφίες με οδηγούς αγώνων μοτοσυκλέτας ο Άγγελος θα το είχε σίγουρα.

Για να το καταλαβετε καλύτερα -εντάξει το έχω πει όσο πιο καλά γινόταν αλλά πάμε άλλη μία- αν δεν ανεβάσει ο  Άγγελος φωτογραφία από αγώνα του ΠΠΤ δύσκολα θα πιστέψει κάποιος ότι έγινε ο αγώνας.

Να ευχηθούμε στον Άγγελο να πλουτίσει τη φωτογραφική συλλογή του με όλους τους οδηγούς του MotoGP

 

Έτσι όπως πάει το θέμα (και για να παραλλάξουμε το γνωστό ανέκδοτο) κάποια στιγμή θα ανεβάσει φωτογραφία ο Άγγελος με τον Rossi και όλοι θα ρωτάνε ποιος είναι αυτός δίπλα στον Άγγελο ρε παιδιά;

Απάντηση