Τα ζώδια του 2020

Για να μην μακρηγορούμε, σε γενικές γραμμές η φετινή χρονιά, όπως και όλες οι άλλες χρονιές έως τώρα, θα πάει σκατά. Πιο σκατά βέβαια θα πάει η χρονιά για τους Αιγόκερους αφού τους κατσικώνεται ο Κρόνος από φέτος και για πολλά ακόμη χρόνια. Και τα υπόλοιπα ζώδια όμως δεν θα ζήσουν καλύτερες μέρες. Απλά θα λένε όλα κοίτα τον Αιγόκερω τι τραβάει για να ξεχνάνε τα δικά τους.

Ας δούμε όμως κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

To γεγονός ότι υπάρχουν ελάχιστοι Κριοί στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού δεν σας βάζει σε σκέψεις; Παρόλα αυτά αν είστε από αυτούς που επιμένουν, να ξέρετε ότι μόνο κατά τύχη θα πάρετε πρωτάθλημα. Είστε τρομερά χοντροκέφαλοι με όλες τις έννοιες γι΄αυτό είναι δύσκολο να βρείτε κράνος. Το σπίτι σας είναι εκθεσιακός χώρος με τρόπαια και διακρίσεις. Έχετε κορνιζάρει μέχρι και το απολυτήριο της πρώτης δημοτικού.

Η έλλειψη ψυχραιμίας, σας κάνει να μπερδεύετε το γκάζι με το φρένο με αποτέλεσμα το 2020 να κάνετε πλούσιους τους εμπόρους ανταλλακτικών.

via GIPHY

Διάσημοι Κριοί: Geoff Duke, Αndrea Doviziozo.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν έχετε κανένα ταλέντο πουθενά γι’ αυτό και το χάρισμά σας είναι η υπομονή. Το 2020 θα είναι άλλη μια ελεεινή χρονιά για σας και άλλη μια βαρετή για μας που θα σας βλέπουμε. Νομίζετε ότι ξέρετε τα πάντα γι’ αυτό και οδηγείτε μοτοσυκλέτα αλλιώς δεν υπάρχει κανένας λόγος. Είστε ξυνοί γενικά και οι περισσότεροι άνθρωποι σας αντιπαθούν. Στυγνοί εκμεταλλευτές, θα προσπαθήσετε να βγάλετε λεφτά κι από τη μάνα σας αν δεν πάει καλά το πρωτάθλημα. Έτσι θα κυλήσει και το 2020. Διάσημοι Ταύροι: Χόρχε Λορένθο

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι Δίδυμοι συμμετέχουν σε αγώνες γιατί βαριούνται πολύ να μένουν μόνοι τους στο σπίτι. Συνήθως πρέπει να τσεκάρεις τι θέση πήραν στον αγώνα γιατί λένε τρομερά ψέματα. Κλασικοί διπρόσωποι και τσιγγούνηδες (όχι σαν τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους αλλά τσιγγούνηδες).  Σας μισούν οι περισσότεροι. Το 2020 σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιείτε λίγο περισσότερο τα φρένα σας και όχι τους τοίχους, τα δέντρα ή τα αυτοκίνητα για να σταματήσετε.

via GIPHY

Διάσημοι Δίδυμοι: Giacomo Agostini, Mick Doohan Kevin Schwantz Pol Espargaro

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παριστάνετε τους γελοίους αλλά κατά βάθος είστε. Θέλετε να σας λυπούνται όλοι. Βγαίνετε πάντα δεύτεροι ακόμα κι όταν μπορείτε να βγείτε πρώτοι για να κλαψομουνιάζετε και να βρίσκετε γκομενάκια πιο εύκολα. Η τσιγγουνιά σας είναι απαράμιλλη. Τρέμει το χέρι σας όταν πρόκειται να δώσετε λεφτά. Η γκρίνια σας όταν σας περάσει κάποιος στον αγώνα είναι ασταμάτητη.  Είστε τρομερά κουτσομπόληδες και ξέρετε τα πάντα για τους αντιπάλους σας. Για το 2020 σας συμβουλεύουμε να αγοράσετε καινούργια λάστιχα γιατί αυτά που έχετε από το 2000 έχουν αρχίσει να φθείρονται.

Διάσημοι Καρκίνοι: Johan Zarco, Aleix Espargaro.

ΛΕΩΝ

Επειδή έχετε πιστέψει ότι έχετε γεννηθεί αρχηγοί, αν δεν βγαίνετε πρώτοι τα παρατάτε. Δεν αντέχετε ποτέ την αντικειμενική κριτική γι’ αυτό και ρίχνετε το φταίξιμο στην μοτοσυκλέτα σας, στη μάνα σας και τον πατέρα σας όταν κάτι δεν σας πάει καλά. Το 2020 ακολουθήστε το παράδειγμα του Jonas Folger (διάσημου Λέοντα), εγκαταλείψτε τους αγώνες και ξεκινήστε το πλέξιμο. Όταν σας κολακεύουν μπορούν εύκολα να σας πιάσουν κώτσο γι αυτό μην πιστεύετε όλους αυτούς που το παίζουν θαυμαστές σας.

Διάσημοι Λέοντες: Andrea Iannone,  Jonas Folger.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε μεγάλα ρεμάλια και σας αρέσει να ρίχνετε ευθύνες παντού -μέχρι και στον ηλεκτρολόγο της πίστας- όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Είστε πάρα πολύ καλοί στην πικρόχολη κριτική γι’ αυτό βρίσκετε συνεχώς κουσούρια στους συναθλητές σας. Έχετε μανία με την τάξη σε τέτοιο βαθμό που αν οι μοτοσυκλέτες δεν έχουν όλες το ίδιο χρώμα, αρνείστε να συμμετάσχετε στον αγώνα. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχουμε πολλούς οδηγούς Παρθένους. Αν θέλετε να βγει τελευταίος ένας Παρθένος πείτε του ότι του έχει ένα λεκέ η στολή του πίσω. Γενικά η συμβουλή μας για το 2020 είναι: βρείτε κάτι άλλο να δώσετε νόημα στην βαρετή ζωή σας.

Διάσημοι Παρθένοι: Barry Sheene (μόνον έναν βρήκαμε, τυχαίο;)

 

via GIPHY

ΖΥΓΟΣ

Καλά κάνατε και ασχοληθήκατε με την μοτοσυκλέτα γιατί στο σεξ είστε πάτοι. Είστε ρομαντικοί σε βαθμό τρομερά κουραστικό για τους άλλους. Φωτογραφίζετε την μοτοσυκλέτα σας σε κάμπους και ανθισμένες κοιλάδες και την ανεβάζετε στα κοινωνικά δίκτυα με μελαγχολικούς στίχους.

Αν θέλετε να βγάλετε λεφτά το 2020 από τους αγώνες, καλύτερα να εγκαταλείψετε το άθλημα.

Είστε το πιο κοινωνικό ζώδιο γι’ αυτό και στα track days σας αποφεύγουν όλοι γιατί τους ζαλίζετε με την πολυλογία σας και χάνουν τα sessions.

Διάσημοι Ζυγοί: Dani Pedrosa, Casey Stoner.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συνήθως οι Σκορπιοί γίνονται δήμιοι, αλλά επειδή δεν έχει πλέον ζήτηση το επάγγελμα γίνονται χάκερς. Γενικά καμία σχέση με αγώνες. Πολύ εκδικητικοί τύποι, ζούνε καταστρώνοντας σχέδια τι θα κάνουν στους αντιπάλους τους. Δεν μπορούν χωρίς σεξ και το κίνητρο για να ασχοληθούν με τους αγώνες είναι τα paddock  girls, όλα τα άλλα τους είναι αδιάφορα. Κακιάζουν όταν έρχονται τελευταίοι. Για το 2020 έχουμε να σας προτείνουμε να παίξετε κάποιο ηλεκτρονικό παιχνίδι αν θέλετε να διακριθείτε κάπου.

via GIPHY

Διάσημοι Σκορπιοί: Guy Martin, Danilo Petrucci, Cal Crutchlow.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γεννημένοι για περιπέτεια, αποφεύγουν την Αττική οδό και πάνε στο κέντρο μέσα από την κίνηση. Χαρακτηριστικοί τυχοδιώκτες και προικοθήρες ζουν πάντα εις βάρος των άλλων. Για το 2020 αν δεν καταφέρετε να βρείτε χορηγό, βρείτε ένα πλούσιο ταίρι και ρουφήξτε του το αίμα.

Γενικά είστε πολύ χαρούμενοι πάντα, πράγμα το οποίο κάνει τους γύρω σας να θέλουν να σας σπάσουν στο ξύλο.

Διάσημοι Τοξότες: Freddie Spencer Bradley Smith.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κανονικά δεν θα έπρεπε κανείς να ασχολείται μαζί σας αλλά το κάνουμε από λύπηση. Φέτος και για 48 χρόνια ακόμη θα έχετε τον Κρόνο επάνω σας, πράγμα το οποίο, και για να το πούμε πιο κατανοητά κάνει όλους εμάς τους άλλους να σας λυπόμαστε. Από την άλλη βέβαια κάπως θα έπρεπε να πάρετε ένα μάθημα τέτοιοι εγωκεντρικοί, τσιγγούνηδες και μπουρτζόβλαχοι που είστε. Γενικά αποφύγετε την οδήγηση οποιουδήποτε οχήματος αλλά αν είναι αναγκαίο, πάρτε ένα πατίνι.

Διάσημοι Αιγόκεροι: Maverick Viñales, Jack Miller, Scott Redding, Kenny Roberts.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μανιακοί και ξεροκέφαλοι. Όσοι γλιτώνετε το ψυχιατρείο κάνετε τρομερά ριψοκίνδυνα πράγματα. Συνήθως βγαίνετε πρώτοι γιατί κανείς λογικός δεν τολμάει να τα βάλει μαζί σας. Βάζετε περίεργους στόχους -όπως ας πούμε να περπατήσετε στο νερό- με τους οποίους γελάνε μαζί σας αλλά το περίεργο είναι ότι τους καταφέρνετε. Ευτυχώς που υπάρχουν οι αγώνες μοτοσυκλέτας γιατί δύσκολα θα ξεχωρίζατε σε κάτι άλλο. Αδιαφορείτε τελείως για τη γνώμη που έχουν οι άλλοι για σας. Το 2020 θα προσφέρετε άφθονο θέαμα (και πάλι) γιατί θέλετε να είστε το κέντρο της προσοχής και θα το πετύχετε.  Αποφεύγετε τις σπουδές και ό,τι έχετε μάθει, το έχετε μάθει ρωτώντας τους άλλους ή βλέποντας σειρές στην τηλεόραση. Όσοι Υδροχόοι δεν πετύχετε κάτι, απλά θα γελοιοποιηθείτε αλλά αυτό για σας δεν είναι πρόβλημα.

Διάσημοι Υδροχόοι: Valentino Rossi, Marc Marquez, John Surtees, Angel Nieto

ΙΧΘΕΙΣ

Ζώδιο του νερού, τα πάει καλά μόνο σε βρόχινους αγώνες αλλά και πάλι πρέπει να βρέχει πάρα πολύ για να κάνει κάτι. Όλοι νομίζουν ότι είστε καλά παιδιά αλλά δεν ξέρουν ότι ο απώτερος σκοπός σας είναι να τους πιάσετε στον ύπνο και να τους πάρετε και τα σώβρακα. Το 2020 δεν αναμένεται κάτι πολύ σημαντικό για σας (εκτός αν βρέχει συνέχεια). Δεν έχετε καμία αίσθηση της κατεύθυνσης γι΄αυτό πολλές φορές στους αγώνες ξεκινάτε προς την αντίθετη φορά από αυτή που ξεκίνησαν οι συναθλητές σας. Δεν μπορείτε ποτέ να εξηγήσετε στο μηχανικό σας τι φταίει στην μοτοσυκλέτα σας γι’ αυτό και δεν είναι ποτέ καλά ρυθμισμένη. Για το 2020 αποφύγετε τα τούρκικα σήριαλ και τα μακαρόνια ωγκρατέν.

Διάσημοι Ιχθείς: Alex Criville, Eddie Lawson, Franco Uncini.

 

ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ!!

 

via GIPHY

 

Απάντηση