Μετά από 17 χρόνια βρήκε την χαμένη μοτοσυκλέτα του

21/4/2018

Την περασμένη Τετάρτη η Αστυνομία Αυτοκινητοδρόμων της Καλιφόρνιας επικοινώνησε με τον Kamron Golbaf για να τον ενημερώσει ότι βρέθηκε η μοτοσυκλέτα του, μια Honda CR 80 που είχε χαθεί το 2001 όταν αυτός ήταν 11 ετών.

Ο Golbaf όπως ήταν φυσικό αιφνιδιάστηκε από το νέο καθώς ήταν κάτι το οποίο δεν περίμενε να συμβεί μετά από τόσα χρόνια.

Είχα απογοητευτεί τρομερά όταν την έχασα”, είπε, “και για πολύ καιρό πίστευα ότι την είχε πετάξει ο πατέρας μου γιατί έκανα διάφορα ανόητα πράγματα με αυτήν”.

Ο Αστυνόμος Mike Lassig δήλωσε στην Press-Enterprise ότι κάποιος πήγε να αγοράσει την μοτοσυκλέτα στο διαδικτυακό Craigslist και στη διαδικασία μεταβίβασης είδαν ότι δεν έχει χαρτιά και παρέπεμψαν την υπόθεση για έρευνα. Τότε ανακάλυψαν ότι ήταν κλεμμένη.

Ο Lassig πρόσθεσε ότι η έρευνα για την κλοπή και την πώληση μέσω του Craigslist συνεχίζεται και προειδοποίησε τους πελάτες που πραγματοποιούν ηλεκτρονικές αγορές οχημάτων να βεβαιωθούν ότι το όχημα που θέλουν να αγοράσουν έχει όλα τα νόμιμα έγγραφα πριν προχωρήσουν σε αγορά.

Απάντηση