Ζωντανή μετάδοση για το Isle of Man TT από το 2022

Οι διοργανωτές του Isle of Man TT ανακοίνωσαν ότι το 2022 ο αγαπημένος θεσμός χιλιάδων θεατών επιστρέφει με αρκετές αλλαγές αλλά και ζωντανή μετάδοση. 

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που υπόσχεται να φέρει επανάσταση στην εμπειρία του TT τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

Το μεγαλύτερο νέο είναι ότι για πρώτη φορά η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά και θα είναι προσβάσιμη σε σχεδόν τέσσερα δισεκατομμύρια χρήστες διαδικτύου. 

Οι χορηγοί έδωσαν επίσης πληροφορίες για το πρόγραμμα του 2022 ΤΤ και ανακοίνωσαν κάποιες σημαντικές αλλαγές στο φορμά. Η κατηγορία Lightweight TT θα αλλάξει όνομα και κανονισμούς ενώ αλλαγές θα γίνουν και στην κατηγορία Sidecar

Ζωντανή μετάδοση των αγώνων 

Από την άνοιξη του 2022, το ψηφιακό κανάλι του TT θα είναι το αποκλειστικό κανάλι ζωντανής κάλυψης αγώνων, προσβάσιμο μέσω του live pass αλλά δεν θα περιορίζεται μόνο στην ζωντανή κάλυψη. Κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου θα προβάλλεται σειρά ντοκυμαντέρ 8 κύκλων αλλά και ένα ντοκυμαντέρ μεγάλους μήκους, το Closer to the Edge. 

Εγκαίνια Πάρκου Αναψυχής το 2022

Για τους …προσκυνητές στο Νησί, η δημιουργία ενός πολλά υποσχόμενου πάρκου αναψυχής θα τους επιτρέψει να βρεθούν πιο κοντά στους ήρωές τους αλλά και να περάσουν πολύ ευχάριστα με ζωντανές συναυλίες, παιχνίδια, διαγωνισμούς και πολλές άλλες εκδηλώσεις. 

Στα σχέδια επίσης περιλαμβάνονται και τα περίφημα βραβεία ΤΤ που θα επιτρέψουν στους φανς να έρθουν σε επαφή με τα ινδάλματά τους. 

Περισσότεροι αγώνες από το 2023 και μετά

Το πρόγραμμα του 2023 θα περιλαμβάνει πιο πολλές ημέρες αγώνων, έξι από τέσσερις που ήταν μέχρι τώρα, με τον συνολικό αριθμό αγώνων να αυξάνεται από οκτώ σε δέκα, και τις κατηγορίες  Superstock και Supertwin να προστίθενται. 

Εντελώς συμπτωματικά η εταιρεία Steam Packet Company ανακοίνωσε την δημιουργία νέων δρομολογίων προς το νησί, αυξάνοντας τα υπάρχοντα και επιτρέποντας έτσι στους επισκέπτες να αποκτήσουν πιο εύκολη πρόσβαση στον αγαπημένο τους θεσμό. 

Απάντηση