Ο Remy Gardner στην Tech3 το 2022

Ο Remy Gardner, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΤΜ είναι ο οδηγός που θα αγωνίζεται στο MotoGP από το 2022 με την ομάδα της TECH3. Ο αυστραλός αναβάτης της Moto2, γιος του θρύλου Wayne Gardner, έχει δύο νίκες στη φετινή σεζόν και προηγείται στην βαθμολογία του Πρωταθλήματος με έξι βαθμούς, μπροστά από τον ομόσταυλό του Raul Fernandez. 

Ο Gardner είναι επίσης και ο πρώτος αναβάτης που είναι επιβεβαιωμένος για την ομάδα της Tech3 για την επόμενη σεζόν, μιας και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη το ποιος θα είναι ο δεύτερος αναβάτης της ομάδας μεταξύ των Petrucci και Lecuona. 

Είναι μία τρομερή ευκαιρία για μένα και ανυπομονώ να οδηγήσω την μοτοσυκλέτα. Θέλω να ευχαριστήσω την ΚΤΜ που πίστεψε σε μένα. Προς το παρόν ο σκοπός μου είναι να ολοκληρώσω την σεζόν του 2021 όσο πιο δυναμικά γίνεται.

Ο Pit Beirer, Διευθυντής Αγωνιστικού Τμήματος της ΚΤΜ, καλωσόρισε την απόφαση του Gardner να μεταπηδήσει στην μεγάλη κατηγορία, αναφέροντας ότι ήδη γνώριζαν για την ταχύτητα και τις ικανότητες του στην Moto2 και ότι ο ίδιος έχει επιβεβαιώσει τις δυνατότητές του.

Ο Remy είναι ένας οδηγός εξαιρετικά αφοσιωμένος που δεν τα παρατάει ποτέ. Διψάει συνεχώς για βελτίωση και ανυπομονούμε να δουλέψουμε μαζί του. Η ΚΤΜ GP Academy απέδειξε άλλη μία φορά ότι δίνει ευκαιρίες στους ταλαντούχους αναβάτες για να προχωρήσουν στην καριέρα τους.”

Απάντηση