Παγκόσμια Εβδομάδα Περιπέτειας από την ΚΤΜ

Σε περίπτωση που χρειάζεσαι κίνητρο για να οδηγήσεις, η Παγκόσμια Εβδομάδα Περιπέτειας της ΚΤΜ θα είναι πάλι εδώ από τις 5-11 Ιουλίου. Σε συνεργασία με τους δημιουργούς της εφαρμογής Riser, οι οδηγοί μοτοσυκλέτας θα κερδίσουν δώρα αν καταγράψουν μέσω της εφαρμογής μία οποιαδήποτε διαδρομή 1000 χιλιομέτρων.  

Κατέβασε λοιπόν στο κινητό σου την εφαρμογή Riser, ανέβα στην μοτοσυκλέτα σου και ξεκίνα να καταγράφεις χιλιόμετρα. 

Δεν έχεις μοτοσυκλέτα ΚΤΜ; Κανένα πρόβλημα. Ούτε έχει καμία σημασία πού θα πας. Αρκεί μέσα στην εβδομάδα 5-11 Ιουλίου να καταγράψεις με την μοτοσυκλέτα σου 1000 χιλιόμετρα κάπου, μόνος σου ή με παρέα. 

  Η ανταμοιβή σου θα είναι διάφορα δώρα που θα ανακοινώνονται καθημερινά καθώς και η ευκαιρία να αναφερθείς στα social media της εταιρείας και στο site του event. Εάν ξεπεράσεις τα 1000 χιλιόμετρα θα λάβεις ένα προσωποποιημένο βραβείο. Δεν ξέρουμε τι θα είναι αυτό, αλλά αν καταγράψεις αυτά τα χιλιόμετρα θα μάθουμε.

Η αυστριακή εταιρεία δηλώνει ότι με η Παγκόσμια Εβδομάδα Περιπέτειας έχει ως σκοπό να μεγαλώσει την κοινότητα “περιπέτειας” και να φέρει σε επαφή αναβάτες που μοιράζονται το ίδιο πάθος. Αυτό το  event δεν έχει κάποια σχέση με το Adventure Rally που διοργανώνεται από την ίδια εταιρεία. 

Το επίσημο site του event: https://www.ktm.com/en-int/world-adventure-week.html

Απάντηση