Πραγματάκια που σκέφτονται και άλλοι, εκτός από σένα 

Τσέκαρε αν έχεις κάνει και εσύ αυτές τις σκέψεις

Μου τη δίνει όταν δεν με χαιρετάνε στο δρόμο οι άλλοι μοτοσυκλετιστές

Εννοείται ότι σου τη δίνει. Αισθάνεσαι σαν να μη σε παίζουν. Εντελώς φυσιολογικό. Κοίταξε όμως τι γίνεται: Κάποιοι οδηγοί δεν τους καίγεται καρφί όταν δουν κάποιον άλλον που απλά οδηγεί μοτοσυκλέτα. Παραδόξως, το να μην ανταποκρίνονται στο χαιρετισμό τους οι άλλοι, ρίχνει πολύ τη διάθεση σε κάποιους. Έχω να σας αποκαλύψω κάτι αγαπητοί φίλοι μου παρεξηγιάρηδες: Κανείς δεν κοιτάζει το μοντέλο της μοτοσυκλέτας σας πριν σας χαιρετήσει. Σας έχω ακούσει πολλές φορές να λέτε “δεν με χαιρέτισε γιατί δεν είχα καλή μοτοσυκλέτα”. Όχι, δεν σας χαιρέτησε γιατί του ήταν αδιάφορη και η μοτοσυκλέτα σας και εσείς ο ίδιος! 

Δεν θέλω να σταματώ για να βοηθήσω κάποιον οδηγό γιατί δεν έχω την παραμικρή ιδέα από τεχνικά θέματα

Δεν πειράζει. Σταμάτα. Ο άλλος μπορεί να χρειάζεται βενζίνη ή ένα εργαλείο ή απλά το κινητό σου για να κάνει μία κλήση. Μπορεί να μην ξέρεις πώς να χρησιμοποιείς το μπουζόκλειδο που έχεις στην εργαλειοθήκη σου αλλά μπορεί ο άλλος να μην έχει καν μπουζόκλειδο! Δεν μπορώ να θυμηθώ σε πόσες μοτοσυκλέτες έχω κάνει σήμα να σταματήσουν και επίσης δεν μπορώ να θυμηθώ πόσες φορές χρειάστηκα -μη τεχνική- βοήθεια. Πρόσφατα χάλασε ο διακόπτης μίας Shovelhead και ένας άλλος οδηγός που σταμάτησε να δει αν χρειάζομαι κάτι τελικά με βοήθησε με την ταινία από το περιτύλιγμα του σάντουιτς του. Κάνε στην άκρη και μην σε νοιάζει αν αισθάνεσαι άβολα. Μπορεί κάποιος πραγματικά να σε χρειάζεται.

Θα ντραπώ αν μου πέσει

Εσύ και όλοι οι άλλοι! Το έχουμε πάθει όλοι. Αν σου πέσει η μοτοσυκλέτα (δεν ξέρω τι είχες καταλάβει μέχρι τώρα) θα φανείς χαζός. Οι φίλοι δίπλα σου θα σε βοηθήσουν να την σηκώσεις. Αν δεν σε βοηθήσουν, τότε θα ρίξεις πολύ ιδρώτα. Σίγουρα όταν απομακρυνθείς θα γελάνε όλοι. Η συμβουλή μου; ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ! Αν πρέπει να σου πέσει κάν’το όταν δεν είναι κανείς μπροστά. Αλλιώς συμφιλιώσου με την ιδέα ότι θα φας δούλεμα. 

Μου αρέσουν οι Harley αλλά μου φαίνονται λίγο μαλάκες οι οδηγοί τους

Δηλώνω ένοχος αν και το πρόβλημα με μένα είναι ότι δεν γουστάρω κανέναν γενικά και τους θέλω όλους μακριά μου. Όμως για να είμαστε δίκαιοι πρέπει να παραδεχτούμε ότι μαλάκες βλέπουμε επάνω και σε άλλα μοντέλα μοτοσυκλετών (εκτός από αυτούς που οδηγούν Kawasaki KE100 βεβαίως). Η συμβουλή μου; Μην είσαι μαλάκας. Αν παρόλα αυτά είσαι, τότε μην αγοράζεις Harley. Πάρε κάτι άλλο. 

Παραδέχομαι ότι μερικές φορές έχω οδηγήσει σε κακές συνθήκες απλά για να κάνω τον έξυπνο σε κάποια κουβέντα

Το έχουμε κάνει όλοι αυτό. Για παράδειγμα, η πιο κρύα μου βόλτα μέχρι σήμερα ήταν 35 μίλια με -5 βαθμούς. Ήταν πραγματικά απαίσια. Όμως! αυτά τα 30 λεπτά πόνου έφεραν πολλά “α τι λες;” θαυμασμού κάθε φορά που διηγήθηκα αυτή την ιστορία, πράγμα που αποδείχθηκε μεγάλη απόσβεση για το μαρτύριο μου. Να, για παράδειγμα τώρα την λέω σε σας. Είναι μια καλή ευκαιρία τώρα να κάνετε μία αναζήτηση για τις χειρότερες συνθήκες που μπορεί να οδηγήσει κάποιος, όπως σε ένα ηφαίστειο ξέρω ‘γώ ή κάτι τέτοιο. Αυτές οι ιστορίες έχουν μεγάλο σουξέ σε μοτοσυκλετιστικά forums. 

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΟΥΖΑ!

Κανείς δεν μπορεί εκτός από 8 ανθρώπους περίπου στον κόσμο. Όλες οι εικόνες που βλέπετε στο διαδίκτυο είναι αυτών των οκτώ! Επίσης είναι νόμος πια ότι αν μπορείς να κάνεις σούζα πρέπει να το κάνεις τουλάχιστον τέσσερις φορές στην βόλτα για να δουν ΌΛΟΙ πόσο υπέροχος είσαι. Ομολογώ ότι ούτε εγώ μπορώ να οδηγήσω με σούζα. Μπορώ να σηκώσω για λίγο την μοτοσυκλέτα ίσα ίσα για να με πάρει η κάμερα αλλά δεν μπορώ κάτι άλλο. Συμβουλή: Βρες κάποιον να σε παίρνει συνεχώς φωτογραφίες μέχρι να σου κάτσει μία σούζα ακόμα και αν είναι λίγο πριν διαλύσεις την μηχανή σου. Μετά κάνε αυτήν εικόνα προφίλ και άσε τους άλλους μοτοσυκλετιστές να νιώθουν κατώτεροι. 

Ξέρω ότι είναι λάθος, αλλά δεν με ενδιαφέρουν ΚΑΘΟΛΟΥ οι αγώνες

Είναι επειδή είσαι Αμερικανός. Αυτές οι αηδίες είναι για τους Ευρωπαίους. Ξεκίνα να βλέπεις Supercross μπορεί να σου αρέσει αυτό. Σε όλους αρέσει αυτό! 

ένα άρθρο του Lemmy από το Revzilla.com

Απάντηση