Ταξίδεψε στην Ευρώπη χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα

Εκτός των άλλων καταστροφών που έχει προκαλέσει, ο κορωνοϊός έχει χτυπήσει και την τσέπη μας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουμε τα ταξίδια. Παρακάτω είναι κάποιες προτάσεις για οργανωμένα ταξίδια με μοτοσυκλέτα στην Ευρώπη 

  1. Garbage Run του Nathan Millward, Ηνωμένο Βασίλειο.

    Ο Nathan Millward  είναι πολύ γνωστός μοτοσυκλετιστής, ταξιδιώτης περιπέτειας και δημοσιογράφος και τώρα έχει την δική του εταιρεία εκδρομών με μοτοσυκλέτα. Το The Garbage Run δέχεται μοτοσυκλετιστές όλων των κλάσεων και διαφορετικών επιπέδων οδήγησης και οι τιμές του πρακτορείου ξεκινούν από 195 λίρες. 

  2. Enduro Escape, Ρουμανία

    Η Enduro Escape είναι μία ομάδα τρελών εντουράδων με έδρα την Τρανσυλβανία, τα Καρπάθια δηλαδή, την περιοχή της Ρουμανίας που είναι η πιο κατάλληλη για εκδρομές με εντούρο. Η ομάδα διαθέτει έναν στόλο από Yamaha WR250F και kTM 300 EXC και προσφέρει μία ποικιλία εκδρομών για αρχάριους και έμπειρους οδηγούς. Η έδρα τους βρίσκεται πολύ κοντά στο Bran όπου βρίσκεται το κάστρο του Δράκουλα, το οποίο είναι ανοιχτό για τους επισκέπτες. Οι τιμές ξεκινούν από 636 ευρώ

  3. Enduro Dreamland, Ουκρανία

    Και αυτή η εταιρεία διοργανώνει εκδρομές στο χώμα και βρίσκεται κοντά στην Lviv. Προσφέρουν μία ποικιλία εκδρομών με μοτοσυκλέτες KTM EXC 500 και απευθύνονται σε αρχάριους αλλά και έμπειρους οδηγούς. Οι περιηγήσεις τους περιλαμβάνουν πανέμορφες διαδρομές στα Καρπάθια όρη, με πολλές προκλήσεις εκπληκτικά μονοπάτια και φιλοξενία σε πολύ ωραία μέρη. Οι τιμές ξεκινούν από τα 360 ευρώ. 

Οι πιο οικονομικές εκδρομές μπορεί να σημαίνουν πιο μικρά καταλύματα και μοτοσυκλέτες πιο ταπεινές από τις λαμπερές GS 1200 αλλά η περιπέτεια, η συγκίνηση και η ελευθερία της οδήγησης είναι ακριβώς οι ίδιες.    

Εσείς πού θα ταξιδέψετε φέτος; 

Απάντηση