Ταξιδεύοντας με τον σκύλο σου!

Τα δύο πράγματα που μου λείπουν περισσότερο από το σπίτι μου όταν ταξιδεύω με μοτοσυκλέτα είναι τα βιβλία μου και ο σκύλος μου. Αν και δεν το έχω τολμήσει ακόμα, η ιδέα του να οδηγείς την μοτοσυκλέτα σου παρέα με τον σκύλο σου φαίνεται να κερδίζει έδαφος. Είτε σε απλή βαλίτσα είτε σε εξειδικευμένο καρότσι που προσαρμόζεται στην μοτοσυκλέτα, η ιδέα του να πάρεις μαζί σου το αγαπημένο σου κατοικίδιο μπορεί να πραγματοποιηθεί και ιδού κάποια παραδείγματα:  

Moto Mutt International

Ο ισραηλινός Eugene Gillette είναι μάλλον ο πιο διάσημος μοτοσυκλετιστής που ταξιδεύει παρέα με τον σκύλο του. Το border collie του, ο Dan, ταξιδεύει μέσα σε ένα καλάθι, και το “ζευγάρι” έχει διανύσει πάρα πολλά χιλιόμετρα στην Βόρεια Αμερική και σε όλον τον κόσμο. Η ιδέα του καλαθιού ίσως να μην είναι τόσο ασφαλής αλλά φαίνεται να το διασκεδάζουν τρομερά: 

Chaparro Viajero: Ο σκύλος που ταξιδεύει σε ένα σακίδιο πάνω στο ρεζερβουάρ

Ο Ραφαέλ, ένας Γάλλος αναβάτης που γνώρισα στη Νότια Αμερική, ταξιδεύει με τον σκύλο του, τον Chaparro, σε ένα σακίδιο δεμένο πάνω στο ρεζερβουάρ. Έχουν ταξιδεψει μαζί σε πολλές χώρες της Νότιας Αμερικής και της Ευρώπης και κάνουν την περιπέτεια να φαίνεται εύκολη:

Τα καλάθια, τα μικρά τρέηλερ, τα σακίδια φαίνεται να είναι οι πιο δημοφιλείς επιλογές αλλά αν είστε αναποφάσιστοι η εταιρεία Pillion Pooch έχει σχεδιάσει μία λύση που φαίνεται να είναι άνετη για τους τετράποδους φίλους μας:

 

 

Απάντηση