Τα τελευταία νέα του MotoGP πριν τον αγώνα του Montemeló

  • O Alex Rins πρέπει να κάνει ένα ευχέλαιο καθώς ένα ατύχημα που είχε με το ποδήλατό του δεν θα του επιτρέψει να συμμετάσχει στον αγώνα της Καταλονίας, συνεχίζοντας έτσι την άτυχη χρονιά του. 
  • O Johann Zarco και ο Jorge Martin θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με τα χρώματα της Pramac αφού ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους.
  • Ο Maverick Vinales από την άλλη πιστεύει ότι για όλα φταίει ο μηχανικός του γι΄αυτό και τον άλλαξε για μία ακόμη φορά. Ο τυχερός αυτήν την περίοδο θα είναι ο Silvano Galbusera, πρώην team manager tης ομάδας του Rossi. 
  • Ας περάσουμε στα ευχάριστα τώρα. Αυτό το Σαββατοκύριακο στο Montemeló θα επιτραπεί η είσοδος σε 20.000 θεατές. Στον επόμενο αγώνα, στο Assen, άλλοι 11.500 θεατές θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν από τις κερκίδες τους αγώνες, φυσικά με αποστάσεις και μάσκες ενώ στο Sachsenring, ο πρώτος αγώνας δεν θα έχει θεατές αλλά ο στις 8 και 15 Αυγούστου, αναμένεται να επιτραπεί η είσοδος σε κάποιον αριθμό θεατών.  Ο Carmelo Ezpeleta πάντως δήλωσε ότι υπάρχει μία περίπτωση στο τέλος του πρωταθλήματος να γεμίσουν οι κερκίδες με θεατές. 
  • Και τέλος δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στη μεγάλη επιστροφή της ΚΤΜ. Στον αγώνα του Mugello επιτέλους η ΚΤΜ κέρδισε μία θέση στο βάθρο ανταμοίβοντας τις προσδοκίες της ομάδας που πέρσι είχε δείξει καθαρά την δυναμική της. Κάποιες αλλαγές στο σκελετό και στο καύσιμο επέτρεψαν στην RC16 να είναι πιο γρήγορη και στην ευθεία και στην επαναφορά της μετά τις κλίσεις, αποδεικνύοντας συν τοις άλλοις ότι η ΚΤΜ ανταποκρίνεται πολύ γρήγορα στα θέματα που παρουσιάζονται στις μοτοσυκλέτες της.  

Απάντηση