Τον σταμάτησε η αστυνομία για του δώσει …συγχαρητήρια!

Η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή και συνέβη στην Σιγκαπούρη. Ο Lee Joonmin οδηγούσε αμέριμνος την μοτοσυκλέτα του όταν είδε μέσα από τον καθρέφτη του έναν αστυνομικό από πίσω του με αναμμένη την σειρήνα να του κάνει νόημα να σταματήσει. Όπως περιγράφει ο ίδιος στο ποστ που ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα:

“Αναρωτιόμουν ποιος ήταν ο λόγος που μου έκανε σήμα να σταματήσω. Μήπως έτρεχα; Μήπως δεν είχα δει κάποιο φανάρι;  Όσο πλησίαζε είχα περισσότερο άγχος.
Τότε ο αστυνομικός με πλησίασε και μου είπε: Κύριε, ο λόγος που σας σταμάτησα είναι ο εξής (ακολούθησε μία παύση που μου φάνηκε τεράστια και μετά είπε): Παρατηρώ ότι φοράτε στολή, γάντια και εξοπλισμό ασφαλείας και θέλω να σας συγχαρώ και να σας δώσω αυτό ως επιβράβευση που αποτελείτε πρότυπο για άλλους οδηγούς. 

Ω ΘΕΕ ΜΟΥ!! ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!”

Κανείς βέβαια δεν το περίμενε, ειδικά σε μία χώρα όπου έχει τους πιο περίεργους νόμους: Αν ταΐζεις περιστέρια έχεις πρόστιμο 500 ευρώ, αν καπνίζεις σε δημόσιο χώρο, 150 ευρώ και αν πουλάς …τσίχλες μπορεί να μπεις φυλακή για 2 χρόνια. 

Σκεφτείτε τώρα να σας σταματήσει αστυνομικός στην παραλιακή και να σας δώσει συγχαρητήρια επειδή φοράτε κράνος. Θα ψάξετε αμέσως να βρείτε πού είναι κρυμμένη η κάμερα….

Απάντηση