Όχι μία, ούτε δύο, 121 φορές πέρασαν από πάνω του με μοτοσυκλέτα!

“Ο άνθρωπος με το σιδερένιο στομάχι”, έτσι αποκαλούν τον Pandit Dhayagude από την Βομβάη και αυτός είναι ένας τίτλος που τον έχει κερδίσει επάξια.

Tο 2016 αποφάσισε ότι θα ήθελε να μπει στο βιβλίο Guinness σπάζοντας το ρεκόρ των περισσότερων μοτοσυκλετών που θα περνούσαν πάνω από ένα άτομο. Θα πρέπει να υπάρχει καλύτερος τρόπος να μπεις στο βιβλίο Guinness από το να αφήσεις 121 μοτοσυκλέτες να περνούν από πάνω σου επί 20 λεπτα αλλά εμείς ποιοι είμαστε να κρίνουμε; Και δεν μιλάμε για ελαφρές μοτοσυκλέτες, τουλάχιστον 250 κιλά ήταν το κατώτερο όριο για να σπάσει το συγκεκριμένο ρεκόρ. 

Πλήθος κόσμου κατέφθασαν εκείνη την ημέρα του Αυγούστου του 2016 να να δουν το θέαμα, τα τηλεοπτικά συνεργεία είχαν πάρει θέση και τα κινητά ήταν επί ποδός για να καταγράψουν το φοβερό θέαμα: ένα ρεκόρ που πιθανώς ούτε το παράρτημα της Indian Motorcycles στην Ινδία γνώριζαν κάτι σχετικό.  

Λέγεται ότι Dhayagude είχε προπονηθεί πολύ για να βελτιώσει την αντοχή του και το στομάχι του και είχε κάνει μαθήματα καράτε και αυτοάμυνας. Πρέπει να γύρισα από την άλλη πλευρά όταν άκουσα “και τώρα θα περάσει μία μοτοσυκλέτα πάνω από την κοιλιά σου για να δούμε αν αντέχεις“.

Παρόλα αυτά ο τρελός τα κατάφερε! Λέγεται ότι μετά από αυτό αποφάσισε να διδάξει αυτοάμυνα στις γυναίκες σε όλη την Ινδία.

του Alex Strange, από το visordown.com

Απάντηση