Μία σειρά κόμικς από την MV AGUSTA

Τo μάρκετινγκ των μοτοσυκλετών ακολουθεί λίγο έως πολύ μία πεπατημένη, με τις περισσότερες καμπάνιες να κινούνται στα ίδια μοτίβα, του περιπετειώδη μέχρι και του πιο σέξι, ανάλογα με το τι θέλουν να προωθήσουν κάθε φορά. 

Η MV Agusta είναι μία εταιρεία που δεν ακολουθεί γενικά τους κανόνες αυτούς (ακόμα και μετά την αμφιλεγόμενη διαφήμιση της Superveloce 800 Serie Oro).

Αυτή τη φορά, η ιταλική φίρμα γίνεται δημιουργική με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο, φτιάχνοντας μία σειρά κόμικ με πρωταγωνιστές τα μοντέλα της και τις ιδιαίτερες προσωπικότητές τους. Μετά από αναζήτηση ταλέντων στο Scuola Internazionale di Comics di Reggio Emilia, το σενάριο των κόμικς έγραψε ο Tommaso De Stefanis ενώ τα σχέδια έγιναν από τον Davide Castelluccio.

“Κανείς οδηγός δεν είναι ίδιος με τον άλλον” γράφει στην πρώτη σελίδα του site της εταιρείας. Γι αυτό το λόγο, κάθε μοτοσυκλέτα της MV Agusta είναι μία και μοναδική όπως και ο αναβάτης της. Οι ιστορίες των κόμικς μιλούν για το πάθος, την τεχνολογία, την ταχύτητα, αλλά και τον χαρακτήρα, την ανεξάρτητη σκέψη και την αγάπη για ελευθερία. 

https://www.mvagusta.com/mv-stories

Μόνο η πρώτη ιστορία, του Cesare που με την MV Agusta Turismo Veloce πάει να συνατήσει τον Nemo, είναι προς το παρόν διαθέσιμη στο site. Θα ακολουθήσουν και άλλες με ήρωες τους: Valentina (Brutale Rush), Brando (Superveloce 800), Lewis (Dragster), Nikita (Brutale), Alain (Turismo Veloce Rosso) και Jordan (F3)

Απάντηση