Ο Kevin Schwantz θυμάται τα λόγια του Wayne Rainey και σκέπτεται τον Valentino Rossi

Ο Kevin Schwantz δεν μασάει τα λόγια του και, αφού δήλωσε ότι τον στενοχωρεί που βλέπει ακόμα τον Valentino Rossi στην πίστα, θυμάται ένα επεισόδιο με τον Wayne Rainey, όπου τον συμβούλευσε να αναλύσει σε βάθος τι έκανε στην πίστα, και έμμεσα του πρότεινε να βάλει ένα τέλος στην καριέρα του.  

“Εκείνον τον καιρό είχα τερματίσει πέμπτος, τέταρτος και έκτος στους τρεις πρώτους αγώνες στο Eastern Creek, στο Shah Alam και στην Suzuka. Η διαφορά μου από τον πρώτο ήταν μεταξύ 14 και 34 δευτερολέπτων. Ήμουν στην πτήση της επιστροφής από το ιαπωνικό GP μαζί με τον Wayne Rainey, ο οποίος τότε ήταν ο επικεφαλής της ομάδας μου. Ο Wayne με τον Kenny Roberts ήταν στην πρώτη θεση και εγώ στην business μαζί με τον πατέρα μου. Ο Kenny ήρθε πίσω και μου είπε, “έλα μπροστά ο Wayne θέλει να σου μιλήσει”. 

Ο Wayne ήταν άμεσος και ξεκάθαρος: “Kevin δεν το διασκεδάζεις πια! Μπορείς να λες στον εαυτό σου ό,τι θες αλλά έχασες την απόλαυση. Ο τρόπος που οδηγείς, ο τρόπος που μπαίνεις στον αγώνα, όλα το δείχνουν. Δεν είσαι ο εαυτός σου πια, μην μου πεις ότι δεν το βλέπεις!”

Το περιεχόμενο της συζήτησης αυτής είναι κάτι που του θυμίζει τον Valentino Rossi σήμερα. “Αυτό ακριβώς βλέπω στον Valentino σήμερα. Ίσως σταματήσει μετά τον αγώνα του Misano…”

 Πηγή: www.motorcyclesports.net

Απάντηση