Η Sarah Lezito κάνει το drifting να φαίνεται βαρετό

Η ιδέα “γυναίκα οδηγός μοτοσυκλέτας” ευτυχώς έχει σταματήσει να αποτελεί ταμπού για την κοινωνία σήμερα. Υπάρχουν όμως γυναίκες που έχουν πάει σε άλλο επίπεδο την έννοια “οδήγηση”. H Sarah ‘Lezito’ Vignot είναι μία από αυτές.

Η Sarah δεν είναι μία απλή αναβάτης. Καταφέρνει και “χορεύει” με την μοτοσυκλέτα της όπως λίγοι μπορούν.

Είναι 24 χρονών, Γαλλίδα και ζει το όνειρο της ως επαγγελματίας κασκαντέρ. Το παρατσούκλι “Lezito” της το έχει δώσει η αδερφή της. Στα 13 της ξεκίνησε τα ακροβατικά με τις μηχανές. Κάποια στιγμή ξεκίνησε να σπουδάζει Οινολογία, αλλά μετά το ενδιαφέρον της επικεντρώθηκε στο να γίνει κασκαντέρ. Ίσως η κατανάλωση κρασιού να την βοήθησε σε αυτό…

Δεν θα την αποκαλούσες ακριβώς το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Κάθε μέρα, για τουλάχιστον μία ώρα, προπονείται με μία Kawasaki ZX-6R, και κάνει ό,τι μπορείς να φανταστείς. Το αγαπημένο της ακροβατικό είναι το endo. 

Έχει ντουμπλάρει την Scarlett Johansson στην ταινία “The Avengers 2” αλλά έχει εμφανιστεί και σε άλλες ταινίες. 

Φυσικά η διαδρομή της δεν ήταν καθόλου εύκολη. Έχει πάρα πολλές πτώσεις και τραυματισμούς. Η ίδια λέει ότι όταν μαθαίνεις ένα καινούργιο κόλπο, πρέπει να αποσυνδέσεις το μυαλό σου για λίγα δευτερόλεπτα, να ξεχάσεις ότι μπορεί να πέσεις, και αυτό είναι το πιο δύσκολο. Απλά το κάνεις. “Δεν με νοιάζει τι σκέφτεται ο κόσμος, αν θέλεις, μπορείς! 

https://fb.watch/v/5tJlRo729/

 

Απάντηση