H μεγαλύτερη λέσχη μοτοσυκλέτας στην Γερμανία ήταν εγκληματική οργάνωση

Οι γερμανικές Αρχές εξουδετέρωσαν την μεγαλύτερη λέσχη μοτοσυκλετών της χώρας, την “Bandidos MC Federation West Central” και τις 38 υπο-οργανώσεις της, δήλωσε το ομοσπονδιακό Υπουργείο Εσωτερικών τη Δευτέρα.

Αντί να προωθεί την οδήγηση μοτοσυκλετών, η Λέσχη, τα μέλη της οποίας ήταν άτομα επιρρεπή σε βία, ασχολήθηκε πρωτίστως με “εγκληματικές αυθαιρεσίες εναντίον ανταγωνιστικών ομάδων και άλλων οργανώσεων”, σημείωσε το BMI.

Τα περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου έχουν ήδη κατασχεθεί, σύμφωνα με το ομοσπονδιακό Υπουργείο Εσωτερικών. Τα εγκλήματα που διέπραξαν τα περίπου 650 μέλη του περιελάμβαναν σοβαρές σωματικές βλάβες και ακόμη και ανθρωποκτονίες.

Τον περασμένο μήνα διαλύθηκε μία υπο-οργάνωση της λέσχης Bandidos στη γερμανική πολιτεία της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας. Το Υπουργείο Εσωτερικών απέδειξε ότι η αυτοδιάλυση της ομάδας ήταν παραπλανητική και ότι η Bandidos υπήρχε ακόμη.

“Εκείνοι που καταπατούν τους νόμους μας δεν εξαφανίζονται από το ραντάρ των Αρχών μας μόνο και μόνο επειδή δήλωσαν την αυτοδιάλυσή τους”, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Horst Seehofer.

Απάντηση