Οι μπότες του Rossi σε δημοπρασία αυτό το ΣΚ στο Silverstone

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Silverstone, θα δημοπρατηθούν αντικείμενα μεγάλων σταρ του MotoGP, όπως του Valentino Rossi, Marc Marquez και Fabio Quartararo, σε ένα event που διοργανώνεται από την φιλανθρωπική οργάνωση Two Wheels For Life.

Η πανδημία έχει επηρεάσει πολλές επιχειρήσεις τον τελευταίο χρόνο αλλά οι φιλανθρωπικές οργανώσεις που βασίζονται σε εκδηλώσεις για την συγκέντρωση κεφαλαίων έχουν υποστεί ιδιαίτερα σοβαρές επιπτώσεις.  Με πολλές εκδηλώσεις να έχουν ακυρωθεί ή αναβληθεί, οι ευκαιρίες άντλησης κεφαλαίων έχουν μειωθεί σημαντικά. 

Μία τέτοια εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο είναι η ετήσια Ημέρα των Πρωταθλητών, μία ζωτικής σημασίας εκδήλωση συγκέντρωσης πόρων για τον βρετανικό φιλανθρωπικό οργανισμό Two Wheels For Life. Η φιλανθρωπική αυτή οργάνωση δραστηριοποιείται στην Αφρική και σκοπός της είναι η παροχή γιατρών και ιατρικών προμηθειών σε κοινότητες που είναι απρόσιτες για οποιοδήποτε άλλο μέσο εκτός της μοτοσυκλέτας. Η διοργάνωση “Ημέρα των Πρωταθλητών” ακυρώθηκε πέρσι και θα πραγματοποιηθεί το 2022, αντιμετωπίζοντας μία μείωση 60% στην χρηματοδότηση. Θα πραγματοποιηθεί όμως δημοπρασία στο βρετανικό γύρο του MotoGP στο Silverstone, το Σαββατοκύριακο 26 έως 29 Αυγούστου. 

Μερικά από τα αντικείμενα που θα δημοπρατηθούν θα είναι ένα ζευγάρι μπότες Dainese του Valentino Rossi, οι ξύστρες του Marc Marquez, ένα υπογεγραμμένο προστατευτικό κράνους του Fabio Quartararo αλλά και οι μπότες των Pol Espargaro,  Cal Crutchlow και Jorge Martin από τον αγώνα στην Αυστρία. Οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης την δυνατότητα να κερδίσουν μία βόλτα ως συνοδηγοί σε μία Ducati. Περισσότερες πληροφορίες στο  Two Wheels For Life’s.

Απάντηση