Ένα άλμα με συνοδηγό την …μαμά του ήταν το δώρο του για την Γιορτή της Μητέρας

Θυμάστε πώς γιορτάσατε την Γιορτή της Μητέρας; Το πιο πιθανό είναι ότι της στείλατε μία ανθοδέσμη, ίσως να φάγατε μαζί και σε κάποιο εστιατόριο. Αποκλείεται όμως να της κάνατε δώρο ένα …backflip με την ίδια πάνω στην μοτοσυκλέτα σας. 

Ο Γερμανός αναβάτης FMX, Luc Ackermann, ο νεότερος πρωταθλητής στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα FMX, αποφάσισε να κάνει δώρο στην μητέρα του ένα backflip με αυτήν συνοδηγό! 

Η ιδέα προήλθε από την ίδια την μητέρα μου“, είπε ο Ackermann. 

Ως κλασική μητέρα που ανησυχεί για τον γιο της, η Melitta Ackermann δεν παρακολουθεί ποτέ τους ζωντανούς αγώνες του γιου της. Όταν βεβαιωθεί ότι όλα έχουν πάει καλά, τότε βλέπει τα βίντεο. Ωστόσο, υποστηρίζει πλήρως τις επαγγελματικές επιλογές του 25χρονου γιου της. Στα 50ά γενέθλιά της, ευχήθηκε να κάνουν μαζί ένα backflip. Περισσότερα από πέντε χρόνια προετοιμασίας χρειάστηκαν για να γίνει αυτή η επιθυμία της πραγματικότητα. Η KTM του Ackermann διαμορφώθηκε κατάλληλα για να μπορεί να μπει η Melitta συνοδηγός μπροστά από τον Luc. 

Στο βίντεο που ακολουθεί αποτυπώνεται ξεκάθαρα το άγχος της Melitta, το κεφάλι της είναι σκυμμένο, τα μάτια της κλειστά και ξαφνικά το ζευγάρι ανεβαίνει με ορμή πάνω στην ράμπα ενώ η KTM εκτινάσσεται στα ύψη: 

 

 

Απάντηση