Το motoria.gr ειναι ένα site, δηλαδή δεν είναι site, είναι ιδέα, είναι μνημείο, είναι η παρηγοριά μας στην κρίση.

Φυσικά και έχει να κάνει με τη μοτοσυκλέτα αλλά αν δούμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για παιδικά καροτσάκια θα ξεκινήσουμε να γράφουμε και γι΄αυτά.

Όταν λέμε για την μοτοσυκλέτα εννοούμε νέα, ειδήσεις, άρθρα για τεχνολογία, άρθρα για οδήγηση, βίντεο, παράξενες ιστορίες και άλλα τέτοια πράγματα που πάει ο κόσμος και τα ψάχνει απο δω κι από κει και δεν τα βρίσκει μαζεμένα κάπου. Επίσης επειδή έχουμε πάρει και lower, βρίσκουμε και ξένα άρθρα, τα μεταφράζουμε, τα παραθέτουμε, βάζουμε την πηγούλα μας, γενικά έχουμε πρόγραμμα.

Ένα άλλο κομμάτι που μας ενδιαφέρει πολύ είναι τα παιδάκια που ασχολούνται με τις μοτοσυκλέτες και πάνε και τρέχουν στα Μέγαρα, στις Σέρρες, στις ξένες πίστες της Ιταλίας και της Γερμανίας αντί να κάτσουν να διαβάσουν τα μαθήματά τους. Με αυτά τα παιδάκια θέλουμε να έχουμε καλές σχέσεις και να ανεβάζουμε κάθε προσπάθειά τους γιατί πού ξέρεις αν γίνουν διάσημα μπορεί να μας βγάλουν από την κρίση.

ΕΙπαν για μας:

“Φοβόμουν να ακουμπήσω το γόνατο κάτω μέχρι που διάβασα ένα άρθρο στο motoria.gr. Τώρα μπορώ να πάρω και πρωτάθλημα!”
Marc Marquez

“Είχα πρόβλημα με τη συγκέντρωσή μου κατά τη διάρκεια του αγώνα ευτυχώς που βρέθηκε μπροστά μου το motoria.gr και σώθηκα”
Valentino Rossi

“Διάβασα το motoria.gr και βγήκα πρώτος στον αγώνα παλαιμάχων το 2016”
Σάκης Σκούρτας, ανερχόμενος οδηγός αγώνων ταχύτητας

“Οι μαθητές μου στο Riding School με ρωτούσαν πού είναι το πίσω φρένο και δεν ήξερα τι να απαντήσω. Ευτυχώς που έχω αποθηκεύσει το motoria.gr στο κινητό μου και βρίσκω εύκολα αυτό που χρειάζομαι”.
Θανάσης Χούντρας, εκπαιδευτής ιππασίας και μοτοσυκλετών

“Είχα ξεχάσει πότε καβάλησα πρώτη φορά μηχανή. Ευτυχώς που μου το θύμισε το motoria.gr”
Bob Dylan τραγουδιστής (έχει διακριθεί στο the Voice)